torstai 29. kesäkuuta 2017

Rv 35 ajatuksia ja moderni vauvakirja

Hellurei ja hellät tunteet! Musta tuntuu, että ainakin puolet mun päästä (vähintäänkin...) on jo ihan vaaleansinisessä vauvakuplassa. Silittelen valtavaa vatsaani ja mietin mielessäni päivittäin, että miltähän meidän pikkumies sitten syntyessään mahtaa näyttää? Onkohan hällä isänsä hellyyttävä "moukurapää" entä periikö hän äitinsä vaaleat hiukset? Ajatella, sitten minä olen se äiti. Voi juku! Pikkuhiljaa alan ehkä tajuta, että tämä välillä niin loputtoman pitkältä ja uuvuttavaltakin tuntuva raskaus on vain ohitsekiitävä hetki. Muutamien viikkojen päästä tilanne voi jo käytännössä olla mikä tahansa. Kaikki alkaa kuitenkin olla jo valmista. Pinnasänky on laitettu valmiiksi odottamaan pientä tuhisijaa ja vaatteet on nätisti viikattuna lipastossa. 

Toisaalta jännittää ja pelottaa ihan hirveästi, mutta toisaalta alan olemaan jo jollakin tapaa rauhallinen asioiden suhteen. Tässä vaiheessa raskautta on jo niin valmis luopumaan tästä tukalasta olosta, että on oikeastaan aivan sama miten kaikki loppujen lopuksi menee kunhan vauva ja minä selvitään hengissä. Luotan kuitenkin, että oon hyvissä käsissä ja parhaan mahdollisen hoidon äärellä jos kaikki ei menekään niin kuin Strömsössä. Kunhan nyt vain osaisi nauttia, rentoutua ja rauhoittua. Siinäpä sitä onkin harjoiteltavaa tälle "loppusuoralle". 

Toisaalta on tässä kotona olemisessa hyvätkin puolensa kun voi tehdä asioita omassa tahdissa ja fiilikseen mukaan. Näimpä oon ottanut vähän omaa aikaa ja koristellut Oot niin ihanalta saatua - Aivan uudenlaista vauvakirjaa. Todella monet vauvakirjat on valmiiksi "saneltuja" ja jäsenneltyjä, mutta tämä vauvakirja on puolestaan kaikkea muuta. Oot niin ihana on uudenlainen moderni vauvakirja, josta voi tehdä juuri sellaisen kuin itse haluaa. "Ulkoasultaan Oot niin ihana on raikas ja sen visuaalinen ilme inspiroi ja kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Aiheina mm. odotus, kuukaussivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti. Oot niin ihana sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perhemalleille yksinhuoltajista satenkaariperheisiin ja ydinperheisiin." Oot niin ihanan muita sivuja voit käydä ihastelemassa T Ä Ä L L Ä !

Itse rakastan tässä vauvakirjassa juuri sitä, että se on niin vapaamuotoinen ja "aikaa vievä". Nään jo itseni askartelemassa noita tulevia sivuja, jotka ovat toinen toistaan suloisempia. Tuskin maltan odottaa, että voin napata taianomaisia hetkiä talteen ja kirjoittaa ylös kauneimpia muistoja. Vauvakirjan mukana tulee myös toimiva ja ihanan kätevä säilytyslaatikko, johon mahtuu vauvakirjan lisäksi myös pieniä tavaroita esim. neuvolaranneke tai pieni vauvannuttu muistoksi ensihetkistä. 

Ihan mahtava juttu on myös se, että Oot niin ihana on täysin suomalainen! Mitä muuta voi enää modernilta vauvakirjalta odottaa?! Ihana, uudenlainen, erilainen, omanlainen, tyylikäs, graafinen, laadukas, monipuolinen, kotimainen ja listaahan voisi jatkaa loputtomiin! 

Tähän loppuun haluaisin vielä muistaa teitä ihania lukijoita siellä näyttöpäätteiden toisella puolella arpomalla yhteistyössä Oot niin ihanan kanssa tämän kuvassa näkyvän neuvolakorttikotelon.

Näin osallistut arvontaan!  

Kerro kommenttiboxiin mitä ajatuksia Oot niin ihana sinussa herättää? 

Muista lisätä kommentin loppuun toimiva (Huom. aktiivisesti käytössä oleva!) sähköpostiosoitteesi. 

Arvonta suoritetaan maanantaina 3.7.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 
(Mikäli voittaja ei ota yhteyttä viikkoon, arvonta suoritetaan uudelleen.)

Tasapuolisesti arpaonnea ja ihania kesäpäiviä toivotellen! 

10 kommenttia:

 1. Toista lasta odotan, ja Oot niin ihana herättää sellaisen ajatuksen, että mahdankohan saada tämän toisen kohdalla askarreltua ja kirjoiteltua yhtä paljon kuin esikoisen vauvakirjaan?! :p huopalahdennorppa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. kirja herättää mielikuvia ja ajatuksia minkälaisen näpertäisi vauvelille. oot niin ihana antaa niiin vapaat kädet tehdä oman näköisen, ja antaa luvan kertoa just itselle tärkeät jutut. jenni.kola98@outlook.com

  VastaaPoista
 3. Oot niin ihana saa sormet syyhyämään jopa tällaisella "ei-niin-näppärällä" tulevalla äidillä <3 tähän vois ehkä saada räätälöityä jopa kaksosten jutut ilman välttämättömiä omia kirjoja? Täytyy tutustua!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kun saa itsemirleisensä kirja.. mielikuvituksen puute taas voi koitua kohtaloksi, jos ei oo ihan selvät jutut mitä pitää arkistoida.
  Satu88@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä on sama kirja nyt kolmeviikkoisella pojalla, ja on kyllä aivan ihana!! :) Tosi kiva muuten nähdä, kuinka eri tavoilla tuon odotussivunkin voi toteuttaa :D Tsemppiä loppusuoralle, sait uuden lukijan :)
  (Koetin jo aiemmin kommentoida, mutta ilmeisesti kännykkä tilttas just ennen kun sain lähetettyä..)
  vilmaemilia0808@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hieno keksintö tämä Oot niin ihana :) esikoisestani ajattelin tehdä itse sellaisen leikekirja -tyylisen vauvakirjan. Kuvat, sivut, kansio, tarroja jne.. Kaikki valmiina, mutta ovat jo kohta vuoden odottaneet laatikossa inspiraatiota :D toinen lapsi nyt mahassa ja samoilla viikoilla itseasiassa mennään kuin täällä blogissakin, 35+2 tänään :) että saapa nähdä milloin esikoisen vauvakirja sitten valmistuu, saatikka tämän toisen :D
  anna.ypya@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tää on ehdottomasti just se vauvakirja minkä meidän esikoiselle haluan ❤ oon sellainen leikkaa-liimaa-kokoa-tyyppi ja rakastan valokuvausta ihan hirveesti. Tuntuu juuri oikealle meille tää kirja. Huomenna alkaa rv22 joten ehkä kohta saattais uskaltaa kirjankin hankkia! Me ollaan pitkitetty kaikkien juttujen ostamista lapsettomuus- ja keskenmenotaustan takia. Mut jos nyt viimein!
  satuh83@yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Oot niin ihana on nimensä mukaisesti aivan ihana! Vauvakirja meiltä jo löytyy, mutta en ole vielä ehtinyt sitä täyttää, pitäisi tilata kuvia. Neuvolakorttikoteloa meillä ei vielä ole, joten se olisi ihana!

  VastaaPoista
 9. Ihanan raikas ja mukava kun ei oo pieniä rajattuja lomakkeita mihin pitäis ajatukset ja tarinat saada mahtumaan vaan saa tehdä omannäköisen :) annutih@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Voih toivottavasti vielä ehtii mukaan! Oot niin ihana on kyllä omalla kohdalla ollut rakkautta ensisilmäyksellä ja olisikin ihanaa saada omalle saapuvalle elokuiselle näin kaunis ja omaa tyylisilmää miellyttävä vauvakirja <3

  jonna.orava@hotmail.com

  VastaaPoista