maanantai 15. toukokuuta 2017

Riikan Käsityöpuoti


Heipparallaa! Vaihteeksi vähän kevyempään aiheeseen, nimittäin yhteistyöhön jota pääsin ilokseni toteuttamaan Alajärveläisen 4h-yrityksen kanssa. Olen itsekin toiminut 4h-yrittäjänä ja nostan hattua jokaiselle, joka lähtee omasta intohimostaan työllistämään itseään ja niin sanotusti kokeilemaan siipiään. Mitään ei voi saavuttaa jos ei edes yritä. Näin ollen siis ihan mahtavaa päästä kertomaan teillekin hieman lisää Riikan Käsityöpuodista. 
Riikan Käsityöpuodin kauppa löytyy Facebookista (klik). Kaupasta löytyy käsitöitä laidasta laitaan toinen toistaan iloisimmista kankaista ja tarjolla on myös pienimuotoista korjausompelua. Valikoimasta löytyy mm. vaunuverhoja, ruokalappuja, trikoopipoja, vaatetta, kestoliivinsuojuksia, imetyskoruja ja avainnauhoja. Suosikeiksini nousivat nämä kaksi suloisuutta, eli Finlaysonin pehmoisesta vahakankaasta ommeltu ruokalappu sekä elintarvikelaatuisesta silikonista valmistettu puruleluksi tarkoitettu kettu, jonka saa kätevästi kiinnitettyä klipsillä pysymään paikoillaan. Eikös olekin ihanat? 
Käykäähän peukuttamassa Facebookissa Riikan Käsityöpuotia ja kurkkaamalla löydätte kaupasta lisää näitä ihania käsityönä valmistettuja tuotteita. Teitä ihania lukijoita on myös muistettu, joten muistakaahan mainita yli 10€ tilausta tehdessänne alennuskoodi PIKKUVARPAITA, joka oikeuttaa teidät 15% alennukseen 5.6.2017 saakka. Paketit toimitetaan postittamalla tai Alajärveltä noutamalla. 

* Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 

Mukavaa alkanutta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti