maanantai 20. helmikuuta 2017

T E R V E T U L O A !On koittanut se hetki, jota olen elämäni odottanut. Minusta tulee äiti! Täten haluan julistaa Pikkuvarpaita-blogin avatuksi ja toivottaa teidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan matkaani kohti äitiyttä, vauva-arkea ja pienen perheen elämää. Valitan, tähän väliin en voi lisätä sitä yleistä "tästä ei sitten tule mikään vauvablogi"-fraasia, sillä tästä nimenomaan varmastikin tulee sellainen, mutta kyllä kaikesta huolimatta olen edelleen se pikkusisko, vaimo, kaupantäti, lastenohjaajaopiskelija ja ystävä. Näin ollen elämääni mahtuu toki muutakin sisältöä. 

Haluan jakaa omat näkemykseni, kokemukseni, kiinnostuksen kohteeni, murheeni ja pohdintani. Ja niitähän tässä raskaudessa riittää! Mitä luultavammin kirjoittelen sitä sun tätä ja otan enemmän kuin mielelläni toivepostauksia vastaan, mikäli haluatte kuulla jostakin tietystä asiasta/aiheesta enemmän!? Tässä tuntuu itsekin olevan suhteellisen öönä aapisen laidalla, mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa!

Pahoinvointi on onneksi väistynyt, mutta jatkuva väsymys tekee koulun ja työnteon yhdistelemisestä välillä haastavaa. Sitten kun yhdistää siihen periksiantamattoman luonteen, niin ei auta paljon kenenkään tulla sanomaan, että mitä kannattaa ja mitä ei kannata nyt tehdä. Ei vaan, täytyyhän tässä ensisijaisesti kuitenkin kuunnella omaa kehoaan ja miettiä kuinka paljon oikeasti jaksaa, ilman että tarvii vetää uupumukseen asti tätä hommaa. Tällä hetkellä kuitenkin pyyhkii ihan kivasti. Välillä kun on näitä lyhyempiäkin työpäiviä, niin saa levähtää ihan kunnolla, niin jaksaa taas kummasti paremmin. 

Vielä kun saisi kunnolla otteen ruokailuun ja liikkumiseen, niin eiköhän tämä tästä ala taas luonnistua! Se on jännä miten tuo sänky vaan niin kutsuvasti huutelee luoksensa ja on tullut huomattua, ettei tuon näkkärinkään voimalla kovin montaa päivää elä! Seuraavassa hetkessä saattaakin sitten iskeä joku aivan älytön himo päälle, niin että se ei tunnu lähtevän päästä pois millään...

On tämä vaan niin jännittävää ja ihanaa! Olkoot tämä nyt virallisen epävirallinen tervetuliaispuhe. Ps. Sivupalkin Facebook-tunnisteesta pääset suoraan Pikkuvarpaita-blogin Facebook-sivuille, tervetuloa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti